LEEFBAAR KRIMPEN

Leefbaar Krimpen is geschokt over de uitkomst van het informatieproces.

Leefbaar Krimpen is geschokt over de uitkomst van het informatieproces.

Wij zijn verbaasd dat de nu voorgestelde optie (Stem van Krimpen, SGP, VVD en CDA) haalbaar is omdat de standpunten van de partijen ons inziens ver uit elkaar liggen. Met name de voor ons belangrijke onderwerpen zondagsvrijheid en het LHBTI-beleid zullen opnieuw onderhandeld worden. Het mag duidelijk zijn dat Leefbaar Krimpen daar geen concessies in zal doen. Wat ons betreft gaat het LHBTI-beleid niet terug de kast in en wordt zondagsvrijheid geen zondagsrust. Wij vinden het jammer dat twee vakinhoudelijk sterke wethouders hun klus niet kunnen afmaken. Wij wensen de formateur veel succes in de formatie. Wij blijven ons onverminderd sterk maken voor een leefbaar Krimpen.