LEEFBAAR KRIMPEN

Nee tegen verkoop Big Bear

Nee tegen verkoop Big Bear

Leefbaar Krimpen diende vandaag samen met de SvK, PvdA en de SGP een motie in met het dringende verzoek aan het college om de verkoopovereenkomst van de Big Bear te ontbinden.

De motie werd aangenomen door steun van de SvK,SGP en PvdA. Tegen waren: D66,VVD en de CU.

Motie: – Gebruik te maken van de ontbindende voorwaarde in het getekende contract, nl de voorwaarde dat de overeenkomst kan worden ontbonden indien het college niet instemt met de verkoop en/of negatief BIBOB onderzoek (artikel 18) – de verkoop van het pand en omliggend terrein voor onbepaalde tijd op te schorten; – ruimtelijk onderzoek te doen naar mogelijke aanpassing van de huidige bestemming; – De dialoog aan te gaan met de raad om te komen tot nieuwe kaders omtrent de verkoop van het desbetreffende pand. – bij elke fase in de toekomstige verkoop van het pand de Raad actief informeren.